Over ons

Landelijk bureau DISK

Deze website en het spel Duurzaamheid: waar geef jij je talenten aan? zijn oorspronkelijk een initiatief van Landelijk bureau DISK. In deze instelling hebben tot aan juni 2014 acht katholieke en protestantse kerken ruim 40 jaar samengewerkt om aanwezig te zijn in de wereld van arbeid en economie. Landelijk bureau DISK heeft gedurende haar bestaan vele programma’s ontwikkeld. Daarbinnen was ook plaats voor programma’s, waarin speciale aandacht werd gegeven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en verduurzaming van de economie. Landelijk bureau DISK maakte ook deel uit van het MVO Platform (http://mvoplatform.nl/). Dit platform is een netwerk van 35 maatschappelijke organisaties en vakbonden actief op het terrein van internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Project 'Duurzaamheid: waar geef jij je talenten aan?'

In het project ‘Duurzaamheid: waar geef jij je talenten aan?’ (kortweg: Duurzaamheid & Talenten) was de aandacht gericht op de bijdrage die mensen in hun betaalde werk kunnen en willen leveren aan duurzame ontwikkeling.

In het kader van dit project is onder meer het spel Duurzaamheid: waar geef jij je talenten aan? ontwikkeld. De idee voor het spel is afkomstig van Gerard van Eck (Ecksplorer). Hij is ook verantwoordelijk voor de uitwerking van het spelidee. Hij heeft dit gedaan in samenspraak met Hub Crijns en Trinus Hoekstra, beiden werkzaam bij Landelijk bureau DISK. Hennie Sohl droeg adviezen aan voor de ‘woordenwolken’ behorend bij het spelniveau betrokkenheid. Kees Tinga corrigeerde de tekst van de spelhandleidingen. De grafische vormgeving van het spel is verzorgd door Hans van Eck (Impressio Communicatie).

De website www.duurzaamheidentalenten.nl is ontwikkeld naar een idee van Hans van Eck (Impressio Communicatie). Christel van Eck (student strategische communicatie) droeg adviezen aan in verband met het gebruik van de website.

Ecksplorer

Nadat Landelijk bureau DISK haar activiteiten heeft beëindigd, is het beheer van de website www.duurzaamheidentalenten.nl en de verkoop van het spel Duurzaamheid: waar geef jij je talenten? overgegaan in handen van Gerard van Eck. Zijn bedrijf Ecksplorer legt zich toe op het ontwerpen en begeleiden van trajecten, die mensen (in organisaties) helpen om zich innerlijk zó te ontwikkelen, dat ze een duurzame samenleving dichterbij brengen. Het aanbod van diensten is gericht op verschillende doelgroepen en bestaat uit incompany activiteiten en activiteiten met open inschrijving. Er wordt zoveel mogelijk maatwerk geleverd. Ecksplorer maakt in haar activiteiten dikwijls gebruik van onderdelen van het spel Duurzaamheid: waar geef jij je talenten aan? Meer informatie over de diensten van Ecksplorer, is te vinden op de website www.ecksplorer.nl.

Adres

Als u een vraag heeft in verband met het spel Duurzaamheid: waar geef jij je talenten aan? en de bijbehorende themawebsite www.duurzaamheidentalenten.nl, dan kunt deze stellen via het e-mailadres: info@ecksplorer.nl.

Als u contact wenst over de diensten van Ecksplorer, dan kunt u terecht bij: Gerard van Eck, telefoon: 033 45 66 229 | 06 46 48 54 87, e-mail: info@ecksplorer.nl.

Ecksplorer staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Ecksplorer Gerard van Eck Supervisie en andere Begeleidingsvormen. Adres: Anna Boelensgaarde 19, 3824 BR Amersfoort. KvK nummer 32126569.

Logo’s
Je kunt de logo’s van het project ‘Duurzaamheid: waar geef jij je talenten aan?’ downloaden voor gebruik in je geprinte en digitale media. Vermeld in je media-uitingen de websites http://duurzaamheidentalenten.nl.

DeT-logo_kleur.jpg.zip Logo project ‘Duurzaamheid: waar geef jij je talenten aan?’ (kleur)

DeT-logo_zww.jpg.zip Logo project ‘Duurzaamheid: waar geef jij je talenten aan?’ (zwartwit)