Bestellen

De kaartjes voor de verschillende spelniveaus van het spel Duurzaamheid: waar geef jij je talenten aan? zijn via deze website te bestellen. Je kunt kiezen tussen een box met fraai vormgegeven spelkaartjes en een ZIP-bestand met zelf uit te printen spelkaartjes.

Spelbox
De spelbox bevat de kaartjes voor de zeven spelniveaus (totaal 244) en kaartjes voor de dialoog (totaal 48).

De box en de kaartjes zijn van FSC sulfaatkarton. Formaat spelkaartjes A7 (105 x 74 mm), papiergewicht 250 grams, tweezijdig bedrukt. Formaat spelbox (300 x 105 x 30 mm, papiergewicht 300 grams.

De spelhandleidingen en de werkbladen kan je zelf van deze website downloaden

Per bestelling wordt €2,50 aan afhandelingskosten in rekening gebracht. De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen.

ZIP-bestand
Het ZIP-bestand bevat diverse pdf-documenten. Naast documenten met de kaartjes voor de zeven spelniveaus (totaal 244) en kaartjes voor de dialoog (totaal 48) bevat het bestand de spelhandleidingen en werkbladen.

Je kunt de documenten eenvoudig zelf uitprinten, kopiëren en op maat snijden. Je kunt dit ook laten doen door een copy- en printerservice bij jou in de buurt.  Het ZIP-bestand wordt na ontvangst van de betaling geleverd.

Betaling met IDEAL
Bij betaling via IDEAL wordt het ZIP-bestand tegelijk met de factuur toegezonden. Hierbij worden geen afhandelingskosten in rekening gebracht.

Betaling per overboeking
Bij betaling per overboeking wordt het ZIP-bestand na ontvangst van de betaling geleverd. Hierbij worden €2,50 afhandelingskosten in rekening gebracht.

BTW
BTW nummer NL 0828 32 481 B 01